Thursday, November 25, 2010

Smile Story : Shades Contest a.k.a Kaca Mata Hitam

Thanks to fatihah for invited me to join this contest.




Fuhh...semangat cari gambar mana yang pakai shades ni... Check kt lappy ni memang da tak de la sebab baru format... Sob..sob..sob... Nak cari kat mane ni?


Saya memang suka pakai shades@ sunglass @ kaca mata hitam tapi jarang bergambar.... Huhuhu...


Cari punye cari, jumpela gambar ni...



Kat mane jumpe gambar ni? Jumpa kat facebook. Ape pendapat anda tentang gambar ni? Biarlah gambar bercerita. Macam-macam persepsi orang terhadap gambar ni...Tak caya, bukak Facebook search smileiscure. Susah sangat, klik sini.

Ni pulak gambar lame. Time raya, bergaya dengan shades member, di dalam kereta member. 

Gambar ni telah di editkan untuk mengaburkan lubang jerawat, lubang roma, termasuk lubang h*****... Arrghhh... Malu den.


DG Eyewear Silver /Smoke Blue Gradient Sunglasses DG0601 HOTLOVE Premium Quality Plastic Sunglasses UV400 Lens Technology - 3778 (Hot Pink Frame Smoke Lens) Comfortable Plastic Frame with Rhinestone - Trendy Fashion Everyday Apparel for Women & Men / Unisex A.B.S Silver Label Women's V1012 Resin Sunglasses,Pink Crystal Frame/Gradient Black Lens,one size
Sape yang jadi mangsa kena tag?
First nak tag orang yang tag saya.

So pada kawan-kawan yang kena tag tu, mula-mula nak cakap sowi sebb tag tak btau... Buat kawan-kawan lain, join la jugak contest ni... Tarikh tutup 16 Dec 2010. Cepat-cepat sebelum telambat.

5 comments:

Izamir Ridzwan said...

sumpah saya x pernah pkai spec mata hitam.. sb sy pkai spec mata clear jer.. saya rabun

Fatihah said...

wah, bagus!!
smart aar gambar..huhu
gambar saya ntah pape je..;p
thanks join ok!

ct said...

Izamir Ridzwan : Sowila...sian awak..sy rabun jgk, tp x kronik...hehehe

Fatihah: Gambar awk pon comel pe...thanks anyway...:)

Norizwan said...

huhu....siti kenapa abg...?huhu...abg takder gambar sunglasses sorry tak dapat join contest ni huhu...:(

ct said...

norizwan: memang nk soh abg wat jgk...bleykn?

Baca la ni sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...