Wednesday, May 4, 2011

Malas Nak Menulis, Boleh Jadi Blogger Ker?

Haiissshhh.... Sebulan satu post jer? Sikit betul, tak layak jadi blogger.. Setakat buat sebab orang lain ada,tak payahla...


Uish...ayat tu cam perli diri sendiri jer...huhuhu...Memang ye pun...n Ayat tu memang menjurus pada diri sendiri... Ahakz..  


Camane saya nak create post kalau internet takde...? Tapi itu bukan masalahnya... Banyak cara nak publish post kat blog ni betul tak? Kalau komputer tak de internet, handphone pun boleh, yang penting handphone canggihla ada aplikasi internet paling kurang...


Masalahnya, camana nak jadi blogger tegar? Sentiasa menulis walaupun sibuk, tak de masa, tengah tensen dan macam2 masalah dalaman la... Camane nak keluar dari masalah tu? Idea ada tp bila sampai depan komputer, pandang keyboard terus ilang idea tu.... Masa berangan punyalah panjang idea, berjela2....Cam sedap jer ayat masa berangan, tapi bila nak ditulis jer, rase pincanglah, rase tak sedapla...


Aaarrgghhh...patutkah saya berhenti???



4 comments:

Norizwan said...

teruskan....mungkin ada peneyelesaian...biar lama tak update, walaupun bersawang...pastiakan jadiblogger tegar kelak....=)

Smile Is Cure said...

@Norizwan: Tq...sedang berusaha berdiri walaupun merangkak dahulu...

Jejaka Terhangat said...

cayok2..jgn menyerah kalah..nak jadi blogger ni mula2 kena ada target. kalo takde target, tu yg kita cepat putus asa dalam berblog. lagipon tak perlu jadi blogger tegar pon takpe. asalkan apa yg kita post tu dapat bagi faedah kat orang. seminggu sekali update pon takpe, tp biarla sekali update tu tp entri berkualiti. gudluck..=)

Smile Is Cure said...

Terima kasih Jejaka Terhangat...masih cuba memperbaiki kekurangan... KUat semangat dan teruskan perjuangan... =)

Baca la ni sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...