Wednesday, May 11, 2011

Fast Five vs Kongsi Vs Pirate of Caribean

Hai kawan2...


Awal tahun hari tu da citer pasal citer ape nak tengok...Tak tau citer ape nak tengok? Ha...klik balik kat sini.... La ni citer2 best semua da kuar... Pe lagi beratur la pi beli tiket.. hahaha...




Bulan ni jer da nampak lambakan movie2 best kat pawagam... Bukan cerita luar negara yang best2 je ditayangkan sekarang ni, cerita tempatan pun banyak memberi saingan...


Antara cerita best yang diyangkan dalam bulan ni adalah; Fast Five (sedang ditayangkan) Kongsi (esok, 12.5.2011) Pirate of Caribean-On Stranger Tide (19.5.2011) Nurkasih The Movie (19.5.2011) Kungfu Panda- Kaboom of  Doom(26.5.2011) dan Karak (26.5.2011)..


Yang tersenarai tu cerita yang banyak meniti di bibir2 kaki2 wayanglah...tapi yang akan di tayangkan di pawagam untuk bulan Mei ini saja mencecah 32 cerita...


Kena bajet awal untuk menonton cerita kegemaran anda... 


C U I C (see u in cinema) 


     TGV

2 comments:

Norizwan said...

filem kongsi, fast five, pirate carribean....pasti pilhan ramai...

Smile Is Cure said...

pasti kompem punya la abg wan...

Baca la ni sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...