Wednesday, January 12, 2011

11.1.11 Sinar Baru Untuk Blogger Norizwan

Semalam da cerita pasal 11.1.11, hari ni pun nak cerita lagi..? Kali ni nak share pasal kawan blogger kita Norizwan Ruslan yang baru merima cahaya mata semalam. 


Dia menimang cahaya mata lelaki pada 11.1.11 pada jam 11 malam, merupakan anak pertama (1) bagi pasangan Norizwan dan Nur Adhwa.. Di lahirkan di hospital Putrajaya di katil bernombor 11... Cantek sekali susunan nombornya bukan. 


 

Inilah gambar yang berjaya diambil ketika melawatnya pagi tadi... 


Semoga baby ini menjadi orang yang berguna, dan pertama (1) dalam melakukan kebaikan demi Agama dan negara... Aminnnnn..... Tahniah sekali lagi untuk Norizwan sekeluarga....


Dalam kesempatan melawat baby Norizwan, sempat juga saya dan rakan2 menyinggah melawat seorang lagi rakan yang melahirkan anak pada 11.01.11.


Actif baby ni, da boleh buka mata, merengek2...Mcm mama dia jugak la, sempat datang tempat kerja juga pada 11.1.11.... Nasib baik sempat bersalin kat spital...Kalau tidak.... =)

1 comment:

Norizwan said...

Terima kasih kerana datang melawat isteri dan anak abg...sori masa tu terkejar-kejar nak cari macam2....

Baca la ni sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...